Pages

Tuesday, December 28, 2010

Pred novogodišnje odluke

Jedna će definitivno biti da ću naučiti pisati normalan blog.
Druga da ću se potruditi naći više klijentica koje će zablistati uz moje šminkanje :D
Bit' ću razumnija oko potrošnje novaca.
Osvojit ću jackpot ili bingo....
Oh,how yes...no...

Nego, da se vratimo mi mejk apu. Nedavno sam harala po parfumerijama u nabavi jooooš šminke,jer eto,2 puna kufera nisu dovoljna,možda netko zatraži baš nešto što nemam :rolleyes:
U toj potrazi,naišla sam na jednu paletu koja me skroz oduševila, a to je ova:

Pupina paleta koja se sastoji od četiri sjenila (srebrno-bijela,bež/boja pijeska,maslinasto zelena i smeđa) i roza sjajila/ruža. Sjenila su prekrasna,svjetlucava,postojana i boje su zbilja fenomenalne. Standard paleta izbor boja koji me uvijek osvoji i koji se zbilja često koristi,bilo da šminkam sebe ili druge. Sjajilo je dosta guste strukture,ima prekrasan shimmer i divno ide uz svaku od boja sjenila iz palete. Takvo sjajilo sam jako dugo tražila,i na sve što sam naišla,jednostavno to nije bilo to,tako da me ovo oduševilo. Potrebno ga je vrlo malo za staviti,lagano se razmazuje i ne ostavlja ljepliv osjećaj na usnama.

Još jedna stvarčica me u zadnje vrijeme oduševila,a to je rumenilo od make up factoryja,br.35

Boja je najsličnija boji mesa i u sebi ima malo shimmera,te ako se preko njega nanese malo mat pudera,odlično će poslužiti i za contouring. Evo swatchaTo su 2 stvari među omiljenima od posljednjih shoppinga,nadam se da ću uskoro imati i vremena napraviti neki look s njima.
Do slijedećeg puta,pozz!

No comments