Pages

Friday, January 14, 2011

Arkad,here I come!

Dakle,sutra se spremam u arkad :D poseban cilj su mi douglas i yves rocher,na netu sam već naišla na masu stvari koje planiram tamo upikirati :cerek:
zadnji put sam tamo bila prije nekoliko godina,douglas me već onda oduševio,a tad još nisam imala toliki interes i maniju za make upom :) kupila sam par kistova i dior kompaktni puder i još par gluposti,a sad me sve strah što će mi se sutra sve svidjeti :D no,obećavam sama sebi,trudit ću se biti što realnija i objektivnija :angelface:
yves rochera se uopće ne sjećam da sam vidjela,moguće da ga tad nije ni bilo,pa se sad posebno radi toga veselim,vrijeme mi je da isprobam i neke njihove proizvode!
neću sada puno baljezgariti,sve detaljnije nakon što posjetim arkad ;)
da ne završim post bez ičeg konkretnog o kozmetici, pohvaljujem predivni i najdraži diego dalla palma (majkemi,sasvim slučajno spominjem u svakom postu,ali kad trenutno većinu tih stvari koristim) gel eyeliner! Nanosim ga kistom koji dolazi uz calvin klein eyeliner

kistić mi je predobar za nanošenje,iako je takav minijaturan,ali i ovaj koji dolazi uz palmin tuš nije loš. Gel je stvarno fantastičan,ne skida se,ne trusi,stoji satima na očima i iako je skuplji,definitivno je čista petica. Imam crni,klasični,iskreno,nisam gledala ni jel ima drugih boja,vjerojatno ima, otkako njega imam,svi tuševi i olovke su na holdu. Toplo preporučam!
Gud najt i javim se sa ulovom :) :*

No comments