Pages

Tuesday, April 24, 2012

Eveline 3D Glam effect long&curl up mascara

Gremlini spavaju,a ja napokon imam vremena da napišem malo o trenutno omiljenoj maskarici :)
Prvi put sam je kupila u kozmu s kuponom iz trendy bonusa po cijeni od 14.90,ako se dobro sjećam, i neki dan sam uzela još jednu,po redovnoj cijeni od nekih 27 kn. Sasvim pristojna cijena za maskaru.

Četkica je klasičnog oblika,niti prevelika,niti premala,s gusto raspoređenim dlačicama koje u početku kupe savršenu količinu maskare,no pri daljnjoj upotrebi počne kupiti veću količinu proizvoda,pa nije loše skinuti višak s maramicom.

Ovako izgledaju moje oči,uskraćene za išta trepavica (za razliku od mojih sinova,koji su na ćaću naslijedili beskrajno duge,guste i uvinute trepavice koje bi i filmske dive posramile)
Dakle,kratke,ravne,bez volumena...ukratko rečeno-jadne :)
A ovako izgledaju s jednim slojem ove maskare:


Mislim da je razlika primjetna :D
Produljene,volumizirane,podignute...što bih više mogla tražiti? :)
Kako ništa nije savršeno,tako i ova maskara ima jednu manu-kad se stavlja 2 sloja,ili ne daj Bože više,maskara se jako trusi :( i to zbilja jako.Barem meni. No,kad se stavlja jedan sloj,da se sasvim lijepo izraditi na trepavicama,tako da i jedan sloj zna dati prilično dramatičan efekt.
Obzirom da mi nijedna maskara nije davala ovakav efekt ni sa 2,3 sloja, ovoj maskari ću definitivno ostati vjerna i moliti se da ju ne prestanu proizvoditi :)

No comments