Pages

Monday, October 22, 2012

IsaDora paleta 47 heavy metal

Jedna od stvarcica koju sam uzela kad je u Mulleru bilo 25%na dekorativu je IsaDora paletica s cetiri sjenila br.47 heavy metal.
S ovim brandom sam se prvi put susrela pred nekoliko godina u trgovackom centru Arkad u Madjarskoj. Taj centar mi je bio njaaaaam za otici jer prije u Osijeku nismo imali velike centre kao sad sto je Portanova i Avenue Mall. S tim da i dan danas kaskamo s parfumerijama,koje mozemo nabrojati na prste jedne ruke.
Enivej,ne sjecam se koja je vise bila parfumerija u pitanju ( Douglas,mozda?) u kojoj sam naletila na IsaDora dekorativu. Jako mi se svidjela njihova ponuda,a najdrazi mi je i sada IsaDora light touch concealer.
Obzirom da ne pohodim Avenue Mall cesto,a time ni Muller,sa zadnjim odlaskom sam se iskreno obradovala ugledavsi dekorativu ovog branda.
Kako sam radila veliku cistku kozmetike i uzimala stvari kakve zaista volim i koristim,na IsaDorinoj polici sam odabrala ovu paleticu:

Paleta dolazi u plasticnoj crnoj ambalazi s prozirnim poklopcem te,iako ce se mozda ciniti jeftino,zapravo je dosta cvrsto napravljena.
Sama paleta ima 7.2g proizvoda,a sastoji se od 2 svijetlije shimmeraste nijanse i 2 mat tamnije. Uz paletu dolazi klasicni dvostruki spuzvasti aplikator.
Cijena je bila,ako se ne varam,oko 138 kuna.


Sama sjenila su vrlo pigmentirana i postojana,iako ih nisam probala nositi bez baze,cisto predstroznosti radi,jer imam vrlo masne kapke.
Dobro se blendaju uz zbilja minimalno trusenje shimmerastih nijansi.
A evo i swatcheva(bez baze):Na jedvite jade sam uspjela uhvatiti par realnih slika,s obzirom da u mojoj kuci/na dvoristu/na prozoru vise sunca gotovo i nema,a fotic na ovom mobu je koma.

Bih li preporucila ovo?
Definitivno bih,pogotovo svima koji poput mene obozavaju zemljane boje i traze ne preskup kvalitetan proizvod.
Lp
posted from Bloggeroid

No comments