Pages

Monday, October 8, 2012

Wish lista

Kad bas stegnu financije da mogu samo sanjati o beskonacnom sopingiranju,ja bas onda pocnem sliniti ko blesava na masu stvari.
U nedostatku love i visku mastarija,slozila sam si malu wish listu. Cak relativno skromnu :D
(slike preuzete s neta)
Urban decay naked2 paleta :love: slinila sam jos nad jedinicom,a nad ovom jos i vise! Prekrasne bojice,tocno po mom ukusu,natjerale bi me da opet stavljam nesto na kapke osim maskare i tusa :)


O ovom puderu sam citala samo dobre stvari i obzirom da imam shiseidov primer za lice koji mi je naj ikada,vjerujem da bih i ovim bila odusevljena <3 ako sam dobro skontala,cijena je nekih cca 320 kn. Mozda cu moliti Djeda Mraza da ga donese pod bor :D


A s cim cemo savrseno nanijeti savrsen puder nego najsavrsenijim kistom??? :ljubavitihapatnja: mastam o njemu...mastam...jaaaaakoooo dugo.. Kistici su uvijek bili my little obsession,a ovaj mi je zelja vec jako dugo!


Ajd,dok ne budem jednom negdje nekako imala shiseidov kistic,ne bih se pobunila da ovaj dobijem. Mi ga kupi tko?! :)


Kao i za shiseidov puder,i za ovo sam citala jako puno dobrih recenzija. Dovoljno da mi se nadje na wish listi.


MAC pink swoon rumenilo <3 obozavam ovakve bojice rumenila! Imam slicnu nijansu u paleti rumenila s ebaya,al nije to to,jel...


Zadnja na listi illamasqua raven,a mislim da mi je to jedini realni wish-list-item koji bih mogla nabaviti. Uz kistove,maskare su mi bile oduvijek opsesija i ove bih se jako voljela docepati. 140 kuna dodje,neki middle range cijene,pa bih mogla nazicati kumu da mi je tamo kupi i donese kad dolazi,posto kod mene illamasque nema a da ne moram davati 25 kn postarine preko web shopa.

Iskreno,sad sam kao malo nabacila skromni mode on,dalo bi se tu jos puuuuuno toga dodati :) Ako tko zaluta 'vamo,napisite bar neke Vase zeljice..
posted from Bloggeroid

No comments