Pages

Friday, November 23, 2012

Dior backstage professional finish fluid foundation brush

Upoznajte Njegovo Savršenstvo, Diorov professional finish fluid foundation brush!
A majke im,mogli su i kraći naziv staviti :)Prvi pardonček: isprike na koma slikama,nakon preko 100 okinutih slika,ovo su jedine koje na nešto liče :( ovisim o tuđem fotoaparatu,koji je blago rečeno crappy :((

Drugi pardonček: nisam neuredna (bar ne kad je kozmetika u pitanju),nego kutijica u kojoj dolazi kist jednostavno ostavlja packe ma koliko je Vi jedva taknuli i koliko god Vam prstići bili čisti.
Kad sam ga napokon uzela u ruke,oprala me panika kako ću ja s njime nanijeti puder na cijelo lice,jer je kist tako mali,samo sam si ponavljala da sam sigurno bacila novac u vjetar :(Ah,kako sam se prevarila... <3 To malo čudo nanosi puder na lice kao ništa do sada! Od svih načina isprobanih (prsti,spužvica,klasični kist,bockalica) on posao odrađuje natprosječno!
Njime se puder najbolje nanosi laganim kružnim pokretima ili "premazivanjem" lijevo-desno,s tim da je jedan potez kistom dovoljan za potpuno ravnomjerno pokrivanje područja koji prelazite. Sami kist ne upija proizvod,sve ostaje na površini,tako da je i on jedan od štedljivijih metoda.
Kada ste puder nanijeli s njim,lice zaista izgleda perfektno,s tim da i samom puderu pokrivna moć postaje jača nego kad se nanosi npr.bockalicom.
Ne znam kako bi izgledalo nanošenje neke teže podloge ovim kistom,no ja sam ga isprobala s dvije,jednom vrlo laganom i jedne srednje teškom i efekt je na ovoj lakšoj ipak malčice bolji,no svejedno u oba slučaja,finiš je odličan.
Samom kistu nije otpala niti jedna dlačica,što je veliki plus. Jedini minus koji mu mogu prišiti je cijena od 379 kn,što je za mene poprilično puno,no kome to nije problem,svakako bih mu preporučila da ga kupi.

Ukoliko ste razmišljali o ovom ljepotanu,nadam se da Vam je ovaj review barem malo pomogao :)

6 comments

 1. Divan je! Imam Shiseidov koji je savršen pa sam sigurna da je i ovaj takav. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je,obožavam ga! a taj shiseidov mi je godinama bio na wishlisti i nikako do njega :(

   Delete
 2. Baš sam sad došla tražiti da vidim jesi li napisala recenziju za ovaj kist jer mi je nekako promakla, nisam je ranije vidjela.... i mogu ti reći da si ga odlično opisala, potpisujem svaku riječ, bravo za recenziju.... vjeruj imam apsolutno isto mišljenje o ovom kistu....

  ReplyDelete
 3. Zbog tebe mi je sada i Diorov kist na wish-listi :D (nakon Sisheidovog kista...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D možeš slobodno napraviti "ili-ili". otkako imam ovaj,ne titra mi više srce toliko za shiseidovim :) (iako bih ga i dalje rado udomila)

   Delete