Pages

Tuesday, November 27, 2012

Golden Rose ruževi

U zadnje vrijeme svi su poludjeli za Golden Rose brandom,pa sam odlučila i ja provjeriti tu famu oko njih. Teško žabu u vodu,jel.
Kako su me u zadnje vrijeme više počeli zanimati ruževi,prvo što sam odlučila isprobati su upravo oni. Rezultat isprobavanja je bio taj,da sam se nakon prvog kupljenog,vratila po još dva.
Slike su malo,hm,"čudno" pozicionirane,jer sam imala jako naporno jutro,i tek sad kad sam krenula pisati post,skontam da sam slikala još jedan ruž koji uopće nije Golden Rose :fejspalm: A s obzirom da je pitanje kad ću opet uspjeti uhvatiti koliko toliko poštene slike,odlučila sam ne brisati ovo,nego samo cropat uljeza :D Pa da se vratimo na temu:
:D
Crna lakirana kutijica na kojima je otisnut logo i ime Golden Rose,sa zlatnim rubom na dnu poklopca. Donji dio ambalaže,s brojem nijanse, nisam nikako mogla poslikati idiotom da ne bude mutno.
Brojevi ruževa su (s lijeva na desno) 99,128 i 67.


Make Up Arena kaže da bi 99-ica bila dupe za MAC blankety. Opise boja Vam neću pisati,jer ja to pojma nemam izraziti :D Vidite slike i procijenite :) Prilažem još par slika s različitim osvjetljenjem da što bolje steknete dojam o nijansama:

E sad,ono što znam izraziti je to da za 28 kn dobijete 4,2g fantastičnog proizvoda koji će par sati zasigurno stajati na Vašim usnama! Ruž je polu-mat finiša i zaista je dugotrajan;blijedi ravnomjerno i ne razlijeva se s rubova usnica. Ja sam ujutro swatchala ruževe na ruci,pobrisala vlažnim maramicama i ostao je trag,koji do kraja nije otišao ni nakon brćkanja u kadi! Ovi ljepotani će Vas definitivno nekoliko sati krasiti bez ikakve podloge i unatoč pijenju,blebetanju i nekom usputnom snacku.
Ovdje možete pogledati svu ponudu nijansi,a u Osijeku ih možete kupiti u Portanovi.

Ja osobno sam dosad isprobala svega par brandova što se tiče ruževa,ali ovi su mi zasad definitivno favorit i sigurno ne mislim ostati na samo 3 komada :D

Jeste isprobali već ove ruževe? Što mi još možete preporučiti od Golden Rose ponude?


2 comments

  1. Imam dva GR ruža koja sam dobila na poklon i odlični su mi a probala sam i sjajilo koje je bilo solidno (no ja ne volim baš sjajila pa nisam kompetentna) i isprobala sam neku rozu maskara koja je isto tako bila ok za tu cijenu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni ja nisam inače fan sjajila,pa ne vjerujem da ću ni kupiti koje,ali za ruževe se u potpunosti slažem!

      Delete