Pages

Tuesday, November 13, 2012

Manhattan eyeliner

Davno prije imala sam Essenceov tus flomaster,koji se sjecam da mi je bio onako,solidan,a kako se nazalost izmedju mene i Eveline celebrities tusa nije rodila ljubav,odlucila sam si opet uzeti jedan flomic. Cisto malo za promjenu.
Prilikom odlaska u Bipu,sjetih se da hocu flomic i posto oni nemaju Essence,odlucila sam kupiti Manhattanov eyeliner ,kakti original japanese ink :D


Ako sam upamtila,cijena je 44.90 kn,sto nije bas malo,ali tako se kretala cijena npr. IQ tusa, ili na vise ostalih brandova. Ok,priznajem da me i ovo s japanskom tintom navuklo :)
Crna olovka,cep,bijela slova... Vidimo i svi. Na samom tusu ne pise koliko proizvoda sadrzi,ali rekla bih ne puno,obzirom da je manje pakiranje od Essencea koji ima 1ml proizvoda.

Sam vrh aplikatora je izrazito spicast i tanak,pa je u teoriji pogodan za izvlacenje fantasticno tankih i preciznih linija. Zasto kazem u teoriji? Zato jer je ovo jedan urnebesno tvrd aplikator s kojim je izrazito tesko,necu reci bas nemoguce,povuci ravnu crtu preko osjetljive koze kapka. Mislim da bi svatko s imalo osjetljivijim ocima mogao imati problema s aplikacijom tusa;cak i ja koja si maltene bez problema gurnem prst u oko,i stvarno imam neosjetljive oci,napatila sam se s ovim ko zivotinja. Znaci,prvi problem je mukotrpno pravljenje ravne crte. Drugi problem dolazi ako ne daj Boze zelite deblju crtu. Tus se naravno lagano pocinje susiti a pred Vama je zadatak podebljavanja i popunjavanja.A on tvrd i preslabe boje. Grrrr


Nista,sve ispocetka i puno,puno,puno strpljenja. Za ovo mi je trebalo vise od pola sata po oku:


Kao sto vidite,nikako nije ispalo ravno i uredno.


Ono sto je definitivno plus je,iako nije vodootporan,tus je izrazito postojan. Testirala sam ga tako sto sam na ruci povukla crtu i nakon minute ju trljala,ali ona je ostala ista kao kod nanosenja.
Bez problema se skida micelarnom otopinom.

Sve u svemu,jesam skroz zadovoljna? I nisam,ali necu ga ni zafitiljiti u smece,nego cu mu dati jos koju priliku u nadi da ce taj vrazji aplikator omeksati s vremenom.

Jeste mozda koristile ovaj tus? Ako jeste,kako ste bile zadovoljne i odajte mi tajnu apliciranja s njim :)
Do tipkanja..
posted from Bloggeroid

No comments