Pages

Thursday, November 15, 2012

OMILJENI KISTOVI

Danas sam odlucila napisati post o omiljenim kisticima. U zadnje vrijeme stalno trkenjam o raznoraznim glupostima,a zapustila sam predstaviti moje ljubimce bez kojih bi koristenje icega za me bila nemoguca misija <3

Najdraze bebice za lice:

S lijeva na desno: artdeco bockalica, YSL kist za rumenilo, marionnaud kosi kist

-Artdeco bockalica je prva i zapravo jedina bocka koju posjedujem. Iako znam da zasigurno ima i boljih,trenutno nemam potrebu isprobavati neke druge jer mi ova savrseno odradjuje svoj posao. Dlacice su mekane i potpuno njezne na licu,ne kupe previse,tj.ne uvlaci se previse proizvoda medju njih i tekuci puder nanesen s njom ima besprijekoran finis.

-YSL kist za rumenilo je jedan od veterana medju mojim kistovima. Zapravo,mislim da je cak medju prvima koje sam si kupila (za rumenilo je definitivno bio prvi). Imam ga skoro vec pa cijelo desetljece i savrsen je kao i prvog dana. Upravo njega najvise i koristim,jer nijedan drugi kist za rumenilo koji sam imala i isprobala mu nije dorastao. Kupi savrsenu kolicinu proizvoda bilo kakve teksture,odlicno blenda,ne linja se i kroz sve ove godine koristenja i pranja nije se rasfucao i promijenio svoj oblik. Bog mi ga pozivio!

-Marionnaud kosi kist je prvi kupljeni kosonja. Zbog svojih izrazito brojnih i gustih dlacica na pogled mozda djeluje grubo,ali zapravo je vrlo mekan kist koji odlicno funkcionira i s praskastim i tvrdo pecenim rumenilima. Ja ga najvise koristim za konturiranje.

Najdraze bebice za oci:S lijeva na desno: douglas da Vinci kosi kist 4377, da Vinci veliki kist 4577, laura mercier pony tail, marionnaud nr.8, lancome nr.6 large eyeshadow,eccobella kosi kist,marionnaud nr.37

-Duglasov da Vinci kosi kist 4377 je savrsen za konture ociju,ali itekako dobro sluzi i za konturiranje npr.nosa. Volim te velike viseprakticne kistove!

-da Vinci veliki kist 4577 je kist kojim u doslovno jednom potezu nanesem bazno sjenilo na kapak! Kao i gore navedeni kist,lako mu se nadje jos koja funkcija,ja ga najcesce za ovo koristim.

-Laura Mercier pony tail mi je valjda najveci multipraktik medju kisticima,koji zbilja koristim za puno stvari:blendanje sjenila i korektora,sjencanje,matiranje malih podrucja kao oko nosa,stavljanje highlightera ispod obrva i na jagodice... Sirotana iskoristavam stvarno maksimalno i kontam prvom prilikom nabaviti jos kojeg da ovog malo postedim :)

-Marionnaud nr.8,veliki pencil kist koji zbog svog dosta spicastog vrha omogucuje precizno nanosenje sjenila uz gornje i donje linije trepavica. Jos jedna dobra namjena mu je za kamufliranje sitnih tockica i nepravilnosti korektorom.

-Lancome nr.6 large eyeshadow brush mi ima istu namjenu kao i da Vinci 4577, s tim da mi je dosta zgodan i za blendanje.

-Eccobella kosi kist,nedavno otkriven favorit najbolji za savrseno prirodno popunjavanje obrva sjenilom te za nanosenje sjenila uz liniju donjih trepavica.

-Marionnaud nr.37 bi bio manji pencil kist od nr.8,malo manje spicastog vrha,nezamjenjiv za ublazavanje crta olovkom, ali i za nanosenje sjenila na pregib kapka.

Zao mi je sto kod mene nema douglas i marionnaud kistova,jer su zbilja fantasticni i kvalitetni,a koliko me pamcenje sluzi,nisu ni skupi. Cim me put nanese u Arkad,definitivno uzimam jos koji.

Pisite mi koji su Vasi omiljeni kistovi!
Do tipkanja..
posted from Bloggeroid

No comments