Pages

Sunday, December 23, 2012

Deborah 24 ore olovke za usne


Prije nekog vremena kupila sam ove 2 Deborah 24 ore olovke za usne.
Kako sam počela intenzivno nositi ruževe, htjela sam i malo kvalitetnije olovke za podlogu, pa sam se odlučila na njih.
Originalnu postavu čini 12 nijansi, a ja sam uzela br. 9 (narandžastu) i 10 (crvenu). Kao i obično, nisam nigdje vidjela svih 12 u ponudi.
Pigmentiranost im je fantastična, a sama olovka nije ni pretvrda, ni premekana, nego baš taman :) Pomalo je kremaste strukture kad se nanosi, mat finiša, vrlo laka za korištenje i odlična i za samostalno nošenje i za podlogu ružu, a najveći + im je trajnost, koja je najduža od svih koje sam imala priliku isprobati.
Swatchevi:Cijena im je nešto veća naspram ostalih drogerijskih, oko 45 kuna, ali odgovorno tvrdim da su vrijedne svake lipe i potpuno isplative. Meni osobno su po kvaliteti daleko bolje od MAC-ovih.
Definitivno bih voljela imati još jednu rozu i nude nijansu!

Jeste isprobali ove olovke i kako ste zadovoljni njima?

:* svima i do tipkanja..

4 comments

 1. Ne koristim olovke za usne, ali samo je pitanje vremena kad ću se pomamiti (nisam koristila ni rumenila do prije godinu dana) :D Inače, mislim da Essence ima neku transparentnu olovku za usne koja usto nije skupa, pa ako se ikad odlučim na korištenje olovke sigurno ću tu kupiti, jer ipak ide na sve boje ruževa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. e vidiš,odavno sam htjela probati te transparentne i vječito zaboravim na njih!
   dobro si me podsjetila :)

   Delete
 2. Aaaa ta transparentna nije Essence, krivo sam rekla, nego od SHE marke...Nadam se da još postoji ta olovka, sjećam se da o njoj na forumu razglabalo...Jel stvarno velika razlika nositi neki "jači" ruž sa i bez olovke za usne? Da li ta olovka samo sprječava razlijevanje ruža ili :neznalica:?

  ReplyDelete
  Replies
  1. baš zbog te she o kojoj se pričalo sam htjela to isprobati! :)
   ma,može se s ružem i bez olovke,naravno. za neke ruževe je dobro staviti baš zbog razlijevanja koje si spomenula,ali ja stavim nekad baš i radi tog pojačavanja-kad mi je ruž slabije pigmentacije,a najčešće čisto radi uloge podloge

   Delete