Pages

Wednesday, March 5, 2014

diego dalla palma mascara tecnico semipermanente

Već sam više puta spominjala da sam, među ostalim :), opsjednuta maskarama, pa se naravno, tokom odsustva, kod mene opet našao popriličan broj istih.

Danas bih Vam prestavila maskaru jednog meni dragog branda, Diego dalla palma, čije proizvode inače volim, a posebice kistove.


Maskara koju sam kupila je mascara tecnico semipermanente (resistente all'acqua).
Dolazi u crnoj mat ambalaži, izdašnog sadržaja od 11 ml. Platila sam ju oko 180 kn u Mulleru (moram počet čuvat račune za točne cifre).


Četkica je srednje debljine, gusto raspoređenih dlačica, kojom nije problem zahvatiti sve trepavice.

Evo i sastava ukoliko nekog zanima:


Na početku samog korištenja bila je dosta "vlažne" konzistencije, a takva je relativno ostala i nakon 3 mjeseca korištenja, s tim da ju ne rabim svakodnevno. Dakle, nije se zgusnila niti počela stvarati grudice.

Moje siroto oko bez ičega:

S jednim slojem maskare:

Dva sloja na gornjim trepavicama:

Dakle, ukoliko Vam Bog nije podario duge guste trepavice kao meni, očito, svi koji traže woooow glam efekt, ovu maskaru mogu preskočiti. Ona zbilja, kad se gleda cijelo lice u globalu, istakne oči u smislu da zacrni i malo oživi oči, ali nekog dramatičnog efekta nema. Pozitivna strana joj je što nije iritirajuća za oči.

Ja ju ipak volim iz jednog drugog razloga: savršena je za finiš bilo koje druge maskare da ju počešlja, fiksira i da joj malo vodootpornog štiha.

Ako je samostalno koristite, budite sigurni da s njom možete spavati, umivati se, kupati, tuširati, you name it, jer ne mrda s očiju niti se trusi. Stoga je i skidanje malo veći pothvat jer je potrebno strpljivo namakanje sredstvom za skidanje vodootporne šminke.

Da sumiram, iako je izostao drama efekt, ja ovu maskaru volim i nisam požalila njenu kupnju.

Jeste li ju probali možda? Koja vodootporna je Vaš favorit?

Lp, do tipkanja..

No comments