Pages

Saturday, June 14, 2014

nuxe contour des yeux prodigieuxDanas Vam donosim malu recenziju Nuxeove okolooćne kremice.Iz Nuxea kažu: Za sve tipove kože. Krema protiv natečenosti se trenutačno upija tako da znakovi umora nestaju u trenu. Zeleni čaj, kamilica i cvjetna vodica različka su pravi neprijatelji natečenosti oko očiju. Biljna ulja hidratiziraju to područje, dok vitamini A i E sprečavaju pojavu vidljivih znakova starenja.

Proizvod dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži s dozatorom na pumpicu koji će omogućiti da sami odredite koliku količinu kreme ćete istisnuti.


Ja koristim otprilike jedan puni stisak po svakom oku.
Sama tekstura kreme je srednje gustoće, nemasna te izrazito lagana za apliciranje.
Meni osobno je okoloočno područje vrlo brzo upije jer je dosta suho i imam borice (smijalice) otkako znam za sebe. Prije mi je isušenost bila veliki problem, toliko da mi je u vanjskim kutevima očiju znala koža potpuno ispucati da su se ranice pojavljivale.


Otkako ju koristim, s tim više nemam problema. Odmah po nanošenju, osjeti se kako je to područje nahranjeno i mekano. Također, primjetila sam da nema više ni podbuhlosti.

Make up lijepo sjeda na kremu i odlična mu je podloga.
Ima prekrasan cvjetni miris koji nakon nekog vremena ishlapi.

Ipak, meni s izrazito suhim okoloočnim područjem ona nije dovoljna kao samostalna njega, te ju koristim za dan, a za noć stavljam također Nuxeovu nirvanesque kremu.

Nije mi izazvala nikakve iritacije, kao neke druge kremice od kojih sam znala dobiti milije.

Za cca 160 kn dobit ćete 15 ml proizvoda koji bi Vam mogao dosta dugo potrajati.


Jeste isprobali ovu kremu? Koju okoloočnu koristite?

Pozz, do tipkanja!
No comments