Pages

Tuesday, July 22, 2014

essence le beach cruisers bronzer i rumenilo

Prvo ću se ispričati na rijeđem postanju u zadnje vrijeme, naime, kod kuće smo mjesec i pol u radovima, majstorima, svakodnevnom čišćenju i spremanju + dvoje djece... luda kuća!

A sad sam Vam odlučila predstaviti dvije stvarčice iz nove Essence le, za koju sam prozujila jer sam kupila bronzer i rumenilo još prije i više od mjesec dana, a sad vidim tek stiže uz sve pompe i najavljivanje na sva zvona o.O jesam ja djevojčica iz budućnosti? Jok, samo matora koza koja ne konta da sve prvo stiže u Muller, a onda ostatak drogerija :/
Al' i dalje ne kontam čemu pompozno najavljivanje, kad je već negdje bila.


Ugl, sjetih se ja ovih zanemarenih stvarčica, pa ako Vas nešto mami iz beach cruisersa, eto slikica i swatcheva bronzera i rumenila.Dakle, kao što rekoh, oboje je kupljeno u Mulleru, svaki po cijeni od 26,90 kn.


Bronzer sam uspjela uhvatiti netaknut, ali u rumenilo je netko zabio kandžu.


Priznajem da mi je bronzer apsolutno predivan! Kombinacija toplije i svjetlije smeđe boje, dobra i za konturiranje te zlaćani shimmer za highlight.. Stvoreno za ljeto..
Rumenilo mi se čini da je već bilo neko na tu shemu u prijašnjim kolekcijama- kombinacija rozo-crvenkasto-koraljne...O trajnosti ne mogu pričati, jer sam ih nepravedno zapostavila i tek sad izvukla iz ladice, ali definitivno ih planiram početi koristiti.


Swatchevi su malo slabiji jer me vrijeme ne služi, ali nadam se da ćete bar nešto pohvatat..Inače, bronzer ima 10 g proizvoda a rumenilo 6,8 g.

Privlači li Vas što iz ove kolekcije? Jeste možda nešto već uhvatili u Mulleru?

Pišite mi :)

Pozz, do tipkanja!

1 comment

  1. Rumenilo je krasno, podsjeća me jedno ljetno od Estee Lauder koje se isto presijava sa rozih na koraljne tonove, mljac :) Bronzer mislim da bi mi bio pretaman, ali za tu cijenu sigurno ima preplanulih cura/žena koje će se usrećiti :D

    ReplyDelete