Pages

Monday, September 1, 2014

Apivita tonik za mjesovitu i masnu kozu

Dragi moji, napokon su otisli majstori koji su mi dosli citavo ljeto kao inventar, vratila sam se s ljetovanja, i napokon se vracam bloganju s dugo najavljivanim postom - o Apivitinom toniku.Proizvod dolazi u poluprozirnoj smeckastoj bocici na pumpicu u kojoj se nalazi 200 ml proizvoda koji se da iskoristiti do zadnje kapi.Deklaracija kaze: "tonik za masnu/mjesovitu kozu s propolisom i citrusom. 98% prirodni sastojci. Voda je zamijenjena infuzijom organskog zelenog caja.
...
Propolis: pruza blago antisepticko djelovanje; citrus: ujednacava i osvjezuje; etericna ulja limuna,cajevca: pruzaju matirani izgled; etericno ulje smreke: obnavlja. "

Tonik koristim ujutro nakon umivanja, a prije kreme, te isto tako i navecer prilikom vecernje njege. Ponekad ga znam koristiti i tokom dana za malo osvjezenja.

Iako obvezno u rutini ciscenja koristim i micelarne, ovaj tonik je dobro dosao i za uklanjanje posljednjih tragova necistoce i taj posao odradjuje odlicno.

Koza je nakon njega savrseno cista, osvjezena i meka na dodir, te savrsena podloga za sljedece preparate (kreme, serum). Nakon njega imam dojam da ostali proizvodi jednostavno bolje sjedaju na lice. Jedini efekt koji je izostao je neki full mat izgled, ali to mi ni ne igra nikakvu ulogu jer za tu svrhu koristim druge tehnikalije.

Nikakve iritacije mi nije izazvao niti isusivao, pa vjerujem da bi cak i onima sa nesto manje masnom/mjesovitom kozom odgovarao.

Prva bocica mi je bila dostatna za cca 2 mj koristenja (min. dva puta dnevno), a novi je vec u upotrebi.

Kupila sam ga u Farmaciji po cijeni od 109 kuna.

Evo i sastava:
Jel koristite tonike u svojoj beauty rutini? Koje ste sve isprobale?

Lijep pozdrav i do tipkanja!

No comments