Pages

Sunday, October 5, 2014

Dior pore minimizer- holy grail!

Dafak ljudi moji, nakon onog silnog cviljenja u prethodnom postu kako me kreme ne matiraju, danas Vam predstavljam njegovo Veličanstvo koje radi ono što treba!


U klasičnoj Diorovoj srebrnoj kutijici koja kupi svaku packu koja joj se približi, dolazi ovo blago koje je dugo sanjano i traženo za moj masni nos :)




U bijeloj neprozirnoj tubi s pumpicom, krije se 30 ml proizvoda.

Sama konzistencija primera je suha, i izgleda slično kao i hvaljeni Garnierov blur o kojem ste vjerojatno već čitali na x blogova.


Roskasto- bijele boje, koja ne ostavlja naznaku iste kada se proizvod razmaže.


Dior je naveo da se ovo koristi kao primer, ali da se može koristiti i nakon ostatka makeupa, kao matirajući finiš na t-zoni. S ovim posljednjim se ne bih složila, barem ne u kombinacijama s puderima na koje sam isprobalakoristiti ga kao završni touch up. Naime, razmuljao je puder i djelovao cakey. pa takvu opciju korištenja ipak ne bih preporučila, već samo kao podlogu ostalom makeupu.

Pore minimizer zbilja radi ono što mu naziv kaže: sužava pore i savršeno matira. S njim čak mogu iznijeti i neke više dewey podloge, što mi je prije bilo nezamislivo.


Spominjem  Vam Garnierov blur, jer ima sličnosti sa njim, s tim da po trajnosti prednost dajem Dioru, a bluru ide u korist što ga je zbilja moguće nanositi NA puder bez muljanja i neurednog izgleda.


Lijevo je situacija s kožom bez primera, a desno je odmah po nanosu. Vidi se da su pore sužene i da je koža matirana. Nisam slikala s blurom, jer ponavljam, o njemu ste već sigurno dosta čitali.



Nadam se da možete pročitati sastav (klik za veću sliku), a evo ako treba i sastav Garnierovog primera:


Cijena pore minimizera je 309 kn, moj je kupljen u Irisu.
Cijena je veća, ali s obzirom na moj očaj u vezi matirajućih podloga, potpuno mi se isplatio jer je definitivno najbolji proizvod u toj kategoriji koji sam imala priliku koristiti. Garnierov blur mogu preporučiti kao malo slabiju, ali opet, dosta dobru zamjenu.

Jeste isprobali koji od ova dva proizvoda? Koji je Vaš omiljeni primer?

Pozz svima i do tipkanja...

8 comments

 1. joj toliko čitam o njemu, da mislim da mi treba :)
  a opet, trenutno imam Garnier Blur, Loreal Revitalift Magic Blur i još Baleinu verziju (kojoj sad ne znam napamet ime i ne da mi se ići gledati)

  ReplyDelete
 2. Treba,treba,treba! :D
  Sad si me sjetila da imam i taj lorealov,al ga jos nisam probala. Kazem,garnier bi mogao biti malo slabija zamjena dioru,a ako mislis na balein teint perfektion,to meni nije ni za usporedbu;napisala sam u proslom postu,to meni ni za klinca nije

  ReplyDelete
 3. Nemam baš jako izražene pore pa mi ne treba, ali uvijek je dobro znat za ovakav proizvod :)

  ReplyDelete
 4. Imam isto Garnierov, no ipak nažalost ne bih ovaj skupocjen dragulj :P
  Vjerujem da obavi svoj posao, možda baš mojim očima nije nešto vidljiv efekt, ali vjerujem da u stvarnosti zaista obavlja svoj posao :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nisam bas najbolje ovo poslikala plus fotkano je odmah nakon stavljanja :) zaista je dobar u matiranju i to mi je najbitnije

   Delete
 5. Replies
  1. Takodjer! Ne bih ni znala za njega da nisam procitala kod tebe da ta divota postoji :)

   Delete