Pages

Monday, August 15, 2016

Preview: Clarins Supra Volume Mascara


Prije nekoliko dana na kućnu adresu mi je stigla nova Clarinsova maskara na testiranje koja će na jesen stići na police naših parfumerija u sklopu njihove jesenske makeup kolekcije.Proizvod dolazi u klasičnoj Clarinsovoj crvenoj kutijici, s osnovnim informacijama o proizvodu, nijansi, roku trajanja te sastavu.


Iz Clarinsa za ovu maskaru kažu da sadrži inovativni dupli učinak koji trepavicama daje volumen i njegu. Trepavice čini debljima, gušćima i voluminoznijima. Formula je obogaćena voskom akacije, biljkom iz reda mimoze koji se koristi u najfinijoj kozmetici, te pantenolom.  Sastojci u maskari jačaju i štite trepavice.
Tubica je prekrasna, zlatne boje, no ona koja jako voli hvatati packe :) , no svakako elegantnog i profinjenog izgleda.


Nijansa koju sam dobila je 01 intense black, a sama maskara sadrži 8 ml proizvoda koji se preporučuje potrošiti unutar 6 mjeseci od otvaranja.


Četkica je tanja i duguljasta s gusto raspoređenim čekinjama kojima je zbilja lako obuvhatiti sve trepavice, od korijena do vrha.

Sama tekstura maskare odmah po otvaranju je točno ona kakvu volimo kod maskara nakon cca 10-ak dana korištenja, niti suha niti mokra. Ovo nije vodootporna verzija, no postojana je čitav dan na trepavicama, bez trušenja i preslikavanja. Uklanjala sam je vodootpornim skidačem, jer ne silazi tako lako.

Ali ajmo na dokaze :)


Da se prisjetimo mojih gotovo nepostojećih trepavica :) Tanke, svijetle i izrazito kratke.


Ovo je jedan, lagano nanešen sloj. Pokazuju se naznake trepavica.


Dva punija sloja i, dame i gospodo, ja imam trepavice! Dobile su na duljini i volumenu, bez pretjeranog sljepljivanja i efekta paukovih nožica. (ispričavam se na "golom oku", namjerno nisam nikakav makeup stavljala baš kako bi samo maskara došla do izražaja).


Mislim da, ako već ne ja, da su slike rekle sve.

Svakako ću post apdejtati kakva je maskara nakon 2-3 mjeseca, te kolika će joj cijena biti (na Clarins USA stranici je cijena 27 $), ali ono što Vam sada mogu reći je da sam osobno prezadovoljna njome!

Kako se Vama čini? Da li ćete ju uzeti u obzir kada dođe kod nas?

Pozz i do tipkanja!


*pr proizvod

6 comments

  1. Vidi se razlika na trepavicama! Dobro je obavila svoj posao...

    ReplyDelete
  2. Razlika je velika!! Super maskaraa, definitivno ću se potruditi da dođe u moju kućnu kolekciju :)

    ReplyDelete
  3. Clarins maskare su mi odlične, a ovaj čini ogromnu razliku! Super izgleda na trepavicama.

    ReplyDelete