Pages

Saturday, October 8, 2016

CD Diorshow brow styler


Drage moje,
danas Vam donosim recenziju olovke za obrve koje u zadnje vrijeme koristim, a to je noviji proizvod Diora, brow styler.


Nijansa o kojoj Vam danas tipkam je 001, universal brown.


Olovka je pakirana u klasičnu Diorovu ambalažu, srebrnu kutijicu s deklaracijom na poleđini.


Na njoj je navedeno da je rok trajanja olovke 36 mjeseci od otvaranja, no naravno da ćete ju sigurno potrošiti puno prije toga.


Olovka je također srebrne boje, s jedne strane je češljić zaštićen poklopcem, a s druge strane sami proizvod s mehanizmom na odvrtanje.


ovom postu sam Vam pisala kako mi je upravo ovakva vrsta olovaka najbolja, te otkako sam ih isprobala, više se ne znam služiti onima na šiljenje.


Sam vrh olovke je izrazito malen i zato jako precizan. Prednost kod ovakvih olovki, bar onih koje sam ja isprobala, osim preciznosti, je i sama njihova formulacija, odnosno tekstura. Nisu premekane niti pretvrde i njima je lako dozirati pigmentaciju koju želite.
Kad ju tek počnete koristiti, predlažem Vam da povučete par jačih poteza na dlanu jer nećete ju praktički moći koristiti na obrvama, kao da je potrebno skinuti neki gornji sloj da bi se pigment oslobodio. Nadam se da kontate što hoću reći :)

Nedavno sam na facebook stavila pictorial kako uređujem obrve, a upravo sam ga radila s ovom olovkom.


U smjeru obrnutom od kazaljke na satu, na prvoj slici su moje sirote obrve :)
Na drugoj slici sam definirala donji dio obrve, a na trećoj gornji. Također sam uredila i "rep" obrve te popunila praznine. Svaki korak je praćen češljanjem kako bih rasporedila pigment i ublažila grublje prijelaze. Četvrta slika je s lagano dodanim brow cakeom i zadnja fiksirana L'orealovim brow artistom.

Količina olovke je kao i kod Nyxove koju sam Vam recenzirala, 0,09 g, a cijena je 199 kn. Ja sam moje kupila na 30% popusta u Douglasu (139,30 kn).

Postojanost joj je solidna, 4-5 sati ako nije prevruće i ako mi se koža ne masti previše, što mi je zadovoljavajuće. Sa sjenilom gore i fiksirana gelom, stoji na mjestu cijeli dan.

Da li mi se ova olovka sviđa? Da. Jako sam zadovoljna njome, po meni je savršena, kao i Nyxov micro brow pencil s time da je ova ipak čvršća, Nyxova mi je znala pucati.. No cijena, za količinu koju olovka ima, realno je previsoka. Po cijeni po kojoj sam je ja kupila je otprilike kao i Anastasia Beverly Hills brow wiz, s tim da je kod njega količina 0,085 g.

S čime Vi uređujete obrve? Kakve olovke preferirate? Jeste možda isprobali ovu ili planirate?

Pozz, do tipkanja!

No comments