Pages

Monday, October 3, 2016

Post svih postova... moja kolekcija (picture heavy)


Tražili ste, dobili ste! Toliko ste bili dragi da me ubjedite da sve ide u detalje, nadam se da ću Vam ispuniti očekivanja :)
Disclaimer: naziv posta je takav jer je trebalo ovo sve natipkati, da ne budem krivo shvaćena :)


Neću previše duljiti, ionako će biti jedan jaaaako duugačak post, pa najbolje da odmah krenemo! (PS ovo bi bilo tisuću puta jednostavnije da sam snimila video, ali nemam glas koji biste baš željeli slušati, stoga je ovo bio jedini način :D )

Većinu svih svojih stvari sam držala u kupaonici, jer mi je nekako uvijek bila navika tamo se sređivat, šminkat, mazuckat.. ali konačno sam se odlučila prebaciti u svoj kutak u dnevnoj. Dijelić stvari je još ostao na starom mjestu, ali sad se tjeram naviknuti na drugi prostor.

Ajmo onda krenuti od kupaonskog inventara!


Krećem s proizvodima za kosu, šamponima preciznije. Još ih ima cca desetak po svim mogućim kutovima kupaonice, ali slikala sam one koje u zadnje vrijeme najčešće koristim. Ovaj Guhl me baš i nije posebno oduševio, valjda nije najsretniji izbor za moju kosu. Balea šampone sam kupila ponovo nakon dugo vremena, jer mi dosad svi koje sam probala i nisu bili nešto, ali ovaj za dubinsko pranje, kao i desni za kontrolu vlasišta, jako odgovaraju. Schwarzkopf regenerator mi i nije baš neki, Panteneov (intense repair) mi puno više odgovara. Trenutno sam bez omiljene maske, čekam plaću da odem po nju, a to je John Frieda beach blonde sos repair ( spominjala sam ju ovdje ).


Do pred nekog vremena, domet dodatnih proizvoda za kosu mi je bio samo lak, ali na sreću, počela sam joj malo više pažnje posvećivati, pa je tako i broj proizvoda narastao.

Balea ulje je kupljeno na blef i onako, nije loše, ali nije ni nešto wooow. Zato mi je mlijeko breskva/kokos odlično! Lijepo zagladi kosu i božanstveno miriši!

Inače, od ulja i inih stvarčica za kosu, Elgon arganovo ulje mi je vrh! Spas za ispucale i nestašne vrhove, divan miris.. Kupim ga uvijek u ovim vrećicama pa presipam u malu bočicu.

Schwarzkopf regeneratori u spreju su mi ok, ovaj desni mi se više sviđa od crvenog.

Keune lak za kosu je moj broj jedan već godinama. Čvrsto drži, možete cijelu bocu išpricati, neće biti bijelih mrva nakon češljanja, ne masti kosu ali niti najmanje.. Jedina mana mu je cijena, ova mala bočica je 30-ak kn, a velika 100.

Syoss pjena je tek nedavno kupljena, kako sam napravila undercut da nabacim malo više volumena, ali zapravo, skoro uvijek ju zaboravim staviti :/ nemam naviku.

Alverde miris za kosu mi je ok za tu i tamo pošpricat kad ishlapi miris šampona, a Batiste suhi šampon jako rijetko koristim; ne znam, ili sam ja pretulava za takve stvari ili mi jednostavno ne djeluju. Puno tlake nizašto.


Proizvodi za tijelo. Sudocrem je uvijek kod nas u kući, i za djecu i za muža i mene.

Ovaj Nivea gel za tuširanje je praktički jedini koji mogu koristiti (kako Vam zavidim svima što možete koristiti sve one divne mirišljave tuširalice!!), jer, od svega ostalog što sam probala, uglavnom dobijem prištiće :(

Cosmel mlijeko za tijelo s 10% AHA je must have, za sve! Prištići, iritacije nakon depilacije, za stopala...apsolutno savršen proizvod! Za slične namjene, tu je i Chicco baby puder, najbolji od svih dostupnih kod nas.

Octenisept je također multipraktik, a u ovom postu je zato što je tu da očistim lice kad dođem u napast i izmasakriram ga (srećom, sve rijeđe situacije).


Čistači i dva ulja.

Ove dvije micelarne, Garnier i Vichy su mi tu za skidanje šminke prije umivanja, obje savršene.

Od umivalica koristim Elemis eksfolijator ujutro (recenzija), a odnedavno Caudalie piling uvečer.

Povremeno lice umijem i Himalaya clarina gelom (spomenut ovdje), te jednom do dva puta tjedno koristim Balea enzimski piling.

Oleo therapy ulje ricinusa je za uzgoj obrva, a ulje gospine trave za smirivanje raznih iritacija i za, ne daj Bože, ženske probleme :D

Od "gadgeta" tu je vulgaris "četka" (?) iz Bipe, nije mi ničemu, i Body&Soul četka za lice. Presiromašna sam investirati u Clarisonic ili Foreo :D

Paste za zube, vodice i ino nisam slikala, skuzajte mi :D Trenutno su upotrebi Sensodyne i L'Angelica od čajevca, te Parodontax vodica. Četkica je Curaprox.


Tu su mi još ostale i random olovke, lijevo za usne, desno olovke za oči i lineri.

Ajmo sad u moj kutak, kontam da to najviše čekate :D


Dakle, tu sam se ja nagurala i napravila svoj kutak. S desne strane je ormar s odjećom i od njega sam ukrala još dvije ladice, zbog manjka prostora. Ovo će se još mijenjati, vjerojatno će u budućnosti tu doći još jedan ladičar, ali to tek kad najmanjeg podstanara izbacimo iz kreveta u njen u dječju sobu, pa ovdje bude više prostora za organizirati se.


Iznad glave mi stoji polica koju mi je muž izradio i na nju sam smjestila ruževe te još par picaboca :D

Inače, moja makeup kolekcija je do prije dvije godine bila daleko veća, a najveće smanjenje su dobili upravo ruževi. Do sad bi ih već bilo preko stotinjak, ali em je nekad zaškripalo s novcem, em mi je bilo žao da stoje i skupljaju prašinu, em bi mama/sestra/tkogod već cvilili za nekim primjerkom a ja tak mila i darežljiva :D, tako se taj broj drastično smanjio.
lijeva strana police

desna strana

Ostao je tu jedan Dior i jedan Chanel, dva Lancomea, Golden Rose velvetići su najbrojniji, a tu je još Illamasqua, Bourjois, wet n wild, MAC, Catrice, Maybelline, Nyx, Aura...



Ovo je lijeva komoda. Tu mi gore stoji ružna lampa koju planiram mijenjati, razno razne kutijice, dio kistova, micelarna, sprej za čišćenje kistića..


U lijevom kutu police je kutija s random testerima te moje Spoil with oil prirodna kozmetika stvarčice, a zalutao je i ovaj mali Yves Rocher parfemčić.


U sredini je ova kutijica u kojoj sstoje stvarčice koje čekaju da dođu na red i upotrebu. Naravno da Vam neću samo tako pokazati, rekli ste detaljno, a Vaša želja = moja zapovijed :)


Ovo je sadržaj kutijice. Nyx primer i bb krema, Clarins noćna krema, sjenilo i mazalica za usne te mali beauty flesh balm i Elemis eksfolijator. Tu je još jedna Dior olovka za obrve, zaliha L'oreal brow artista (tako volim taj proizvod!), sample Biobaza uljne micelarne (?) iz nekog časopisa, Biotherm i Clinique kremice, Alverde pigment za posvjetljivanje pudera te jedan Maybelline tekući ruž koji još nikako da isprobam.



Sasvim desno je kutijica na kojoj stoji ružna lampa, a u njoj blazinice i štapići za uši. Q tips da zvučim fensi :D


Ovo je desna komoda, tj stolić i drlog na njemu i moja malenkost u odrazu :D Sad tek vidim da moram oprati malo ogledalo, skuzajte mi prljavoj :D


Sadržaj male šarene kutijice na kojoj stoji svijećnjak i kistići; unutra su neki testerčići krema i maskare.


Na desnoj kutiji opet kistići, ogledalce, tester aromakreme od Spoil with oil...


Ispod poklopca te velike kutije/malog ladičara stoje maskare koje rijeđe koristim (L'oreal, Estee Lauder, Clinique, Maybelline i Lancome).



U prvoj ladici su najčešće korišteni proizvodi za obrve. L'oreal brow artist i prozirni gel, Illamasqua sealing gel i najdraži brow cake, NYX i Ardell olovke (recenzija), Dior i Hello beauty olovka, opet NYX set, te Make Up Factory, Ardell i Anastasia Beverly Hills pomade/gelovi/kak se već zovu.


Druga ladica je rezervirana za korektore i concealere (?).  Tu je uvijek moj Bourjois healthy mix kao predstavnik najdražeg drogerijskog, Estee Lauder kao omiljeni HE, Benefit erase paste genijalna za sakriti izdajničke gadove od prištića, zatim Burberry concealer, Eucerin cover stick, Eveline korektor, tester nekog Cliniquea.. Tu je zalutao i Illamasqua androgen kremasti pigment, a ispod njega su pincete i neki mali kistići.


U trećoj ladici su maskare koje češće rotiram; voljenu Maybelline lash sensational i the rocket (nju su mi nekako pokvarili u zadnje vrijeme), Chanel inimitable i le volume (trenutno najdraža HE maskara), nova Clarins supra volume maskara koja nam tek stiže (recenzija) te be long maskara  i nove L'oreal miss hippie obična i vodootporna.

Eh, ajmo sad na ladice lijeve komode!


U prvoj ladici su palete sjenila i baze za oči, primeri za lice, te random stvarčice. Ne brinite, idem na detalje!!


I ova kolekcija se relativno smanjila.

Tu se sada nalazi theBalm nude dude za kojom sam super dugo umirala i mužu konačno dopizdila s cviljenjem pa mi ju je kupio :D kao i Maybelline the nudes koja je bila jedan od poklona za godišnjicu braka i koju obožavam, gotovo svaki dan je u upotrebi, uz  jednako obožavanu IsaDora paletu.

Tu se još nalaze wet n wild comfort zone paleta (recenzija), nova Clarins paleta u tester obliku, dio jesenske kolekcije (recenzija), custom made paleta ArtDeco sjenila kao i Bronx paleta koju slažem.

Od Essencea tu je brow wow paleta za obrve, te shape & shadows i vintage rose, kao i najnoviji član, paletica iz LE lihts of orient.

Tu je još jedna beauty uk, dvije Make Up Revolution, Lancome khaki chic i mala Nyx love in rio paleta naziva en fuego.

Od baza tu je Diorova te Maybelline color tattoo creamy matte creme de rose sjenilo koje kao baza miljama šiša Dior.


Primeri za lice. Pobjednik HE kategorije bi bio Dior, a drogerijskog ranga Garnier blur, s time da je tu blizu i ovaj L'oreal magic blur. Infallible nisam dovoljno testirala, kao ni ArtDeco. Shill's baza je ok za zakamuflirati pore, a Baleu neću uopće spominjati, nejasno mi je što to zapravo predstavlja.


Ovo su radndom stvarčice koje nisam razvrstala još kuda treba. Talika, Illamasqua i Catrice nude olovke za waterline, sve tri savršene (spominjala sam Vam ih na instagramu i fejsu; zatim Nyx olovke za usne, jedna Deborah.. Clarins ulje za usne u tester obliku je savršeno, definitivno ću kupiti full size, odlično njeguje, kao i Diorov lip glow balzam. Tu je jos Clarins baza za usne i tester primera za lice koji sam kod mene godinama tražila i nikad ga nema za kupiti, pa mi je preljubazna gđa Dragana iz njihovog tima poslala tester koji sam dosad dva puta koristila i sad shvaćam zašto ju Jasmina s makeup arene toliko obožava. Njihovu bazu za ruž još nisam isprobala. Instant light lip perfector je sjajan kao i još jedan proizvod ovdje koji obožavam, a to je Eveline serum za trepavice koji kao serum nije nešto, ali je zato odlična baza maskarama!


U drugoj ladici komode stoje kreme, serumi, boosteri, ulje.. kao i podloge za lice.


Tu je zalutao dr.brandt primer koji mi je jako dobar, kao i njihov matirajući losion (recenzija).

Caudalie matirajući fluid je novina koju sam tek 2 put koristila pa nemam još ništa za reći, a redom sam Vam ostatak recenzirala: Avene emulzijaNovexpert krema i Skincode s.o.s.


VitalPlusActive glikolne kapi sam recenzirala, kao i Clarins energy booster te detox booster. Repair će tek krenuti u korištenje!

Clarins pore minimizing serum imam već drugu bočicu i jako mi je dobar, biti će recenzija, a lotusovo ulje i double serum tek odnedavno koristim pa Vam ne mogu još govoriti o učincima.

Novi Avene triacneal, kao i Novexpert booster s vitaminom c i Filorga pefect + serum su isto tek odnedavno u upotrebi. Za sada mi se posljednja dva jako sviđaju, a Filorgin serum je nešto najjače matirajuće što sam ikada isprobala i samim time već ga volim do neba (mat freak)!



Okoloočne su sve nove u upotrebi pa Vam ništa konkretno ne mogu još pisati. Estee Lauder je stariji član postave i nemam dobro mišljenje o njemu. RoC s retinolom je novina u noćnoj njezi, a u dnevnoj vrtim Spoil with oil aromabalzam koji je zbilja bogat i hranjiv, Nikel badem koji me zasad samo jako zamasti; Eucerin volume-filler imam tek par dana, na prvu je ok iako mi se čini nedovoljno hidratantan, ali je dobar ispod šminke. Annemarie Borlind je tester i dosta mi se sviđa, a na slici još nedostaje Clarins special eye contour gel koji mi se čini da će biti dobar za održavanje stanja okoloočnog područja čim riješim ovu kroničnu saharu. Biotherm tester skin best seruma je tu zalutao, par puta sam ga probala i jako mi se sviđa kako se ponaša na koži.

U ovoj ladici su još podloge za lice, krećem s puderima.


MAC face&body mi je iznenađenje stoljeća, pošto je zadnji puder na svijetu za kojeg bi mislila da će odgovarati mojoj uglavnom masnoj koži. Prevarila sam se, genijalan je, uz obvezno matiranje drži cijeli dan, nadogradiv je, lagan, kao druga koža a najbolje izgleda kad ga se nanose vulgaris prstima.

Wet n wild coverall sam par puta koristila, odličan puder, ali izbjegavam ga koristiti često jer mi spada u žbuka kategoriju, koju ja ne preferiram i koristim samo u specijalnim prilikama.

Armani luminous silk je divan puder, koji začudo odgovara mojoj koži. Nekako sam ga  zanemarila u zadnje vrijeme, moram ga malo zaposliti opet.

Sisley transmat puder u tester sizeu je svega par puta korišten, najviše iz razloga kao i wet n wild, kategorija je žbuke koju izbjegavam.

Estee Lauder double wear light je bio, uz Shiseido perfect refining (recenzija), moj broj 1 puder, ali zadnji put kad sam ga nosila prilikom puta u Zagreb me jako razočarao. Topio mi se na licu (iako nije bilo vruće), uvlačio u pore i ostajao sav cakey na faci i time mi slomio srce.

Maybelline affinimat imam već par mjeseci i još ga nijednom nisam isprobala o.O Dobro mi je ovaj post došao, morat ću to ispraviti.

La roche possay toleraine teint mousse puder mi je generalno ok, ali jako kratko traje na licu, pa ga ne nosim prečesto.

Catrice hd sam jednom samo isprobala i divno izgleda na koži, ali ne znam hoću li ga često nositi jer je također vrlo jakog prekrivanja i iako je lagan na licu, zbog prekrivanja mi spada pod žbuku s kojom ja imam neke ptsp issuess, ali probat ću se riješiti toga jer, kako sam napisala, zbilja izgleda krasno na licu.


BB i CC! :D

Clinique CC krema mi je genijalan proizvod koji volim i često koristim (recenzija), te najčešće svakodnevno rotiram MAC face&body, nju i Estee Lauder bb kremu koja mi je najdraža ikada (recenzija), ali prokleta bila zbog svoje cijene. Ova tubica mi je već pri kraju i neću je skoro kupiti, baš radi te cijene, te sam radi njenog malog pakiranja kupila Alverde pigment za posvjetljivanje jer je ova u nijansi medium koja je meni mučo pretamna.

Vichy normaderm bb krema mi je jako dobar proizvod, vrlo blizu proklete EL, samo manje trajna na licu. Clinique bb kremu također tek krećem koristiti i isto ću ju morati posvijetliti jer naravno da je Casperu tamna (snowwhite team).

Garnier bb krema, iako uvelike ispljuvana, meni je jako dobra (spomenuta u omiljenim drogerijskima) i bila bi zapravo idealna, samo da je mrvu manje žuta. Ništa strašno, al ak smijem cijepidlačiti :D

Nuxe bb krema je jedna krasna krema za mješovite i masne, al brate mili, prekatkog trajanja na faci. Divno, predivno izgleda, ali ako ću je koristiti tipa za prošetat i popiti kavu, cijeli dan nikako.

Manhattan još nisam isprobala, pa nemam šta pisati :/


Zadnja ladica je za proizvode za obrve, rumenila, highlightere, itd... ajmo detaljnije!


Caudalie grožđana vodica je odnedavno kupljena, pošto termalnu koristim i za sebe i djecu, čisto da malo smanjim trošenje potonje sam uzela ovo i moram reći da mi je super.

La roche possay mala termalna je stigla kao dar za učlanjenje u LRP klub roditelja.

Caudalie beauty elixir je moj must have, puno bočica već potrošeno. Koristim ga za podlogu svemu, osvježenje, fiksiranje.. Ma genijalan proizvod!

Maybelline fiksator imam neko vrijeme, meni je sasvim solidan, a nedavno sam na Kozmo srijedi uzela i hvaljeni Aurin da isprobam (još nije došao na red).


Rumenila su, uz ruževe, doživjela najveću redukciju. Na slici nedostaje (mala mi ga je očito čopila i odvukla u igračke) Essence viva brasil, a ostali su još Chanel malice i vivacite, pink explosion je nestao prilikom selidbe (kao i još podosta kozmetike), te NYX stari taupe i Catrice iz neke starije LE kolekcije.


Od highlightera tu su dva najdraža, Illamasqua aurora i theBalm mary lou manizer. Najnovija su ova dva Essence sjenila kojima bolje ide highlight od prvotne namjene te je tu prekrasan Catrice bronzer iz jednih od starih LE izdanja.


Puderi u kamenu i prahu. U kutiji od bombona je istrešeno nekoliko vrećica BenNye banane, te je od ovih u prahu tu još Chanel poudre universelle libre. Koristim ga prvenstveno na okoloočnom za fiksirati korektor, te nekad obraze jer su mi oni normalni (ne maste se).

MAC blot, najrejvaniji matirajući za masnokošce, mi je fail generalno, pa za to najčešće koristim Bourjois healthy balance i theBalm sexy mamu koja mi je na prvu bila loooošaa, a poslije se rodila ljubav i slaganje s mojom kožom.

La roche posay zapravo koristim najčešće ljeti ako potamnim, bez ikoje druge podloge osim primera eventualno, a Essence mi nije nikakav.


Ovdje se nalazi (previše za pojedinačno nabrajanje) tona raznoraznih olovaka,maskara, markera i inih proizvoda za obrve za kojima rijeđe posežem.


Kako sam napisala na početku da sam zaposjela i ladice velikog omara, u prvoj se nalaze losioni (Declare za jutro i Clinique za veče), Douglas dvofazni koji sam već popljuvala na instagramu i fejsu kao užas od proizvoda (njegova prvotna verzija je bila moj holy grail proizvod). Najnoviji dodatak dvofaznima mi je Nivein, al ono, i dalje mi to nije to :(

Desno su random par mono sjenila i pigmenata koje praktički ni ne koristim, nekako više uvijek posežem za paletama.


I posljednja ladica!! Moje neizbježne lučice za ugođaj, zaliha omiljene Biodermine micelarne te random kremice koje trenutno ne koristim prečesto.

Zadnje su nam ostali parfemi.


Velika većina je već dokrajčena, a kao dva najdraža moram izdvojiti Chanel chance eau tendre i Valentino Valentinu <3

Kistiće nisam ponovno slikala, pa Vam stavljam slike s fejsa sa zadnjeg kupanja :D





Sad kontam da ste vjerojatno ostali malo razočarani, al rekla sam Vam da kolekcija i nije zapravo toooliko velika, jako se smanjila tokom posljednje 2 godine, iako svjesna sam, dosta je i ovih čuda.

Tek sad mi pade na um da sam zaboravila lakove za nokte, nije neka prevelika kolekcija, ali to ćemo ostaviti za sljedeći slični post. Nisam slikala također  stvarčice tipa gel linera, trepavica i sl, al to je ionako jako rijetko kod mene u upotrebi.

Čestitam Vam ako ste stigli do kraja, ja više ne znam kako se zovem, satima sam ovo tipkala pa sad idem strusiti lonac kave da dođem k sebi :D

Nego, imamo li koje zajedničke stvarčice ili  favorite? O čemu bi htjele recenzije? Pišite mi <3

I ako se još niste prijavili, ne zaboravite na darivanje, još samo dva dana ostaju za uključiti se!

Ljubac svima, do tipkanja!

44 comments

  1. Jao :O oči su mi ispale, ooodlična kolekcija! Želim i ja tako kad narastem! :D :P

    ReplyDelete
  2. Odlicna ti je kolekcija hehe 😀😀

    ReplyDelete
  3. Detaljna do najdražeg detalja...Ali si prva kod koje nevidim Sleek palete

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha 😄😄 to je moj problem. Kasno palim- kupim nesto tek nakon sto su valjda sva druga ziva bica to isprobala ili opet mi sva halabuka oko neceg stvori odbojnost prema necemu (filmovi, komad odjece, knjige..stogod). Slinila sam dobrano nad sleekom pa vjerujem da ce u ovom slucaju biti prvi razlog, posljednja cu otkriti toplu vodu 😂

      Delete
  4. Divna kolekcija, raj za oci <3
    Sta tocno Balein sampon za vlasiste radi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx,mila! ❤ sampon je za perut, svrab,prikladan za osjetljivo vlasiste.. Sve navedeno potpisujem, mene kad sam pod stresom pocne jako svrbiti i ljuskat se, ovaj sve to umiri 😉

      Delete
  5. wooow, vjerujem da si strugnula lonac kave heheh. kratko ali jasno-ne mislim na post nego za svaki proizvod po jedna rečenica, sasvim dovoljno da se kaže što se misli :) <3 super, svaka čast na pisanju :) imam i imala sam par zaj. proizvoda, super su mi. Volim balea proizvode svee i odlični su mi svi osim šampona, to ipak neki malo bolji proizvodi zbog moje duge kose, pa mi isušuju jer su nekako rijetki i ne operu mi dobro, ali gelovi su savršeni, kao i kreme i sapuni. Imala sam i ove mayb.pudere i bb kreme i garnier i nivea, bolji mi je garnier, niveine su više tamnije nijanse. imaš cijelo carstvo četkica he, sig. ih jedva čekaš opet prati :P hehe. pozzzzz i piši nam i dalje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! ❤😘
      Bas mi je drago da dijelimo neke proizvode! Meni isto baleini samponi nisu odgovarali, ali ova dva su mi bas dobra! I hvala na info, nisam ni znala da i nivea ima bb kreme!

      Delete
    2. da da <3 odavno ih ima. malo su tamnije nijanse, i kao da su gušće, teže, ove su mi onako hidratantnije, prozračne laganije od garniera, ove niveine su mi više kao puderi :)

      Delete
    3. Boze, al ga ja znam prozujiti.. Tnx na opisu, preskocit cu em zbog tamnije nijanse em tezine, bas mi u zadnje vrijeme odgovaraju sto laganije podloge 😉

      Delete
    4. i meni, i kreme i podloge i puderi i sve :D, ne volim kad sam jako zebetonirana, a i rijetko se šminkam, jednom-dva puta tjedno, ovisi, nekad ni jednom, :P :D

      Delete
    5. Ja opet iz krajnosti u krajnost.. Dva tjedna se ne mogu nasiliti staviti ista a onda dva tjedna necu da progovorim dok ne stavim sminku na sebe 😁

      Delete
    6. Ja opet iz krajnosti u krajnost.. Dva tjedna se ne mogu nasiliti staviti ista a onda dva tjedna necu da progovorim dok ne stavim sminku na sebe 😁

      Delete
  6. Svaka čast, ali treba imati živce sve ovo poslikati i napisati. Nadam se da si došla k sebi. Naspram moje kolekcije meni je ovo ogromno, vjeruj mi hh. Baš mi je super što si kratko napisala o proizvodima jer sam od nekih odustala, a neke nove našla koje si želim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😄👍 oporavljam se! 😄 a rast ce i tvoja kolekcija, ne sumnjam uopce! 😉 i bas mi je drago da je malo i pomoglo s opisima proizvoda 😊

      Delete
  7. I onda ona kaze "razocarane ste,mala mi kolekcija" a jos malo pa ce muza iselit iz ormara,a dobar covjek - pravi police i kupuje kozmetiku.
    Morat cu ove slicice pokazat kuci,nekidan je bilo,pa jel nisi prije par dana to kupila (paleta sjenila) pokvarit ce ti se to 😀

    Svast nest ima tu,ova hipi maskara me odmah sjetila kak je dm glup jer nisam uspjela 1+1 pa je na cekanju.
    A balein sampon me zainteresirao skroooz jer dijelim problem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😂😂 covjeka sam skroz obrnila, sad vec i on po trgovinama razgleda sta bi mi trebalo 😄 ja sam isto hippie uzela 1+1, ne lose su na prvih par koristenja. A samponu daj priliku, za 20 kn i nece biti tolika steta ako ne odgovara 😉
      Sad mi je pao kamen sa srca kad je sefica odobrila post 😂😘

      Delete
    2. The boss lol 😂

      Znas sad si me navela na pomisao kako bi to bilo da meni moj ide kupit sminku....iii tragedija garant 😁

      Delete
    3. The boss,nego sto!
      A sto nam se ruznijih polovica tice, to su ti godine treniranja i ispiranja mozga 😂 moj meni kad mu dopizdim donese 10 vrsta raznih sarafa i brtvi i onda mi usmeno recenzira 😂😂 tako nekako mi njima zvucimo s kozmetikom. Tu je onda dobri stari whatsapp, lijepo posaljes sliku palete i svrsavas kako je divna, krasna, bas ti takva treba..slucajno ubacis info o cijeni i lokaciji i voila! 👌😂

      Delete
  8. Bome zavidna kolekcija. Obožavam ovakve postove :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti ❤ ja isto jako volim citati takve postove 😊

      Delete
  9. Divnih stvarčica imaš ♥
    Posebno mi se sviđa kolekcija rumenila, mala je, ali stvarno savršena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga 😊 zapikirala sami si vec par da ih prosirim 😄

      Delete
  10. Razočarani????? Curo blejim u post već pola sata i doslovno si mislim koliko je njoj za ovo trebalo vremena i truda??!!! SVAKA ČAST!!!!! Kapa do poda i za slike i za tekst!!!! WAUUUU!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😄😄 hvala ti puno! 😘 a morala sam si dati truda, kad vec imam najbolje pratitelje, ne smijem ih razocarati ❤

      Delete
  11. meni je guhl šampon dobar :D i volim ga koristiti!
    sudocrem obavezan kod mene :D (meni za akne na licu a sinu za guzu :P :)
    octenispet također imam :D
    sviđaju mi se tvoje maskare i ruževi :D
    ma cijela kolekcija ti je wow :D
    aa, imaš li Freedom palete? ili ja nisam dobro vidjela?
    ako nemaš-imaš moju preporuku;super su, boje se minimalno truse, pigmentiranost sasvim ok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx, mila! Sudocrem i octenisept su must have za sve!
      Od freedoma nisam probala bas nista, planiram to svakako promijeniti 😉 neko vrijeme sam bila totalno van beauty svijeta, pa nisam ni popratila sve novine

      Delete
    2. Ni ja nisam imala pojma ništa. A ono sto sam mislila da znam- bilo je napola tocno.
      I zadnjih godinu dana intenzivno pratim blogove i "ucim'.
      Puno mi blogovi i blogerice pomazu. :)
      Obozavam to sve. :)

      Delete
    3. I ja obozavam taj svijet i godinama ljubav ne prestaje ❤ uvijek vidis i naucis nesto novo, dinamicna sfera puna zanimljivosti, toliko ljepote..mogla bih unedogled 😊

      Delete
  12. Uživala sam gledajući! Baš ti je lijepa kolekcija, onako taman :D

    ReplyDelete
  13. KOlekcija je odlična :D Nisam znala gdje da prvo pogledam...toliko krasnim proizvoda :D Oduševljena sam :)

    ReplyDelete
  14. Divnaa kolekcija :D Jako lijepo organizirano priznajem, kod mene je nekako sve još uvijek nabacano na jednu hrpu :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nece ni kod mene to potrajati, ovo sam iskoristila priliku kad sam poslozila sve 😉

      Delete
  15. Koliko bačenog novca...dovoljno je od svega jedna dve vrste.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima istine u tome. No potraje i nakupi se toga dok nadjes 1-2 koja ti savrseno odgovaraju i zadovoljavaju potrebe.
      Ali kad bi beautybloger isprobao od svega 1-2 stvari, vrlo brzo bi pisao o cemu? Koja je poanta beauty blogova, fashion blogova, blogova o razno raznim tech gadgetima..? 😉

      Delete
    2. Ja to kazemza nas obicne smrtnike :-) ok je jad dobijes od firmi da probas i onda napuses recenziju.

      Delete
    3. Ma slazem se ja s tobom i razumijem sto kazes 😉 ali nije ni to s raznim firmama i brandovima tako bas kako se ponekad cini, da dijele sakom i kapom kao sto se i ne prihvaca svaka suradnja. Pogotovo kad su u pitanju manje poznati blogovi. Ali kazem, kuzim na sto mislis 👍

      Delete
  16. I njih stisla ekonomska kriza :-D

    ReplyDelete